# 1 We noemen hem Edmunds!

december 18, 2019

#1 On l'appelera Edmunds!

Geschiedenis met een hoofdletter H

⏳ Edmunds zag het levenslicht in 2014. Stel je voor dat twee jonge studenten / afgestudeerden hals over kop verliefd hand in hand lopen op een winteravond. De jonge man wil voor kerstavond een accessoire dragen dat al zijn effect zal hebben: een prachtige kleurrijke vlinderdas ...

Hij vindt niets dat aan zijn verwachtingen voldoet en vraagt ​​zijn vriend om er een te maken. Samen vinden ze een kleurrijke en feestelijke stof, de jonge vrouw probeert haar hand op de naaimachine en ... PAF ... De eerste Edmunds vlinderdas was geboren. Het duurt niet 2 minuten voordat Camille over zichzelf denkt als een geweldige stylist die gespecialiseerd is in herenaccessoires en begint met het creëren van een merk. Ja, maar hij zal een naam nodig hebben ... Zijn groene papegaai (meneer Edmond) komt langs en Matthieu heeft niet al te veel te zeggen (😅) het is heel natuurlijk dat de papegaai zijn naam en zijn profiel als merkimago oplegde.

Enkele dagen / weken / maanden prototyping, marktanalyse, leveranciersonderzoek volgen. Op dat moment, Facebook was nog steeds gereserveerd voor jongeren, en het jonge merk vond al snel een publiek om het te steunen en zijn avonturen te volgen.
 
    

 

Inmiddels zijn de Camilles en Matthieu volwassen geworden. Hij is afgestudeerd in Marketing en vindt een baan bij een bank. Zij werkt als binnenhuisarchitect en blijft langzaam Edmunds groeien tot de dag van de grote sprong ...

Cap of niet?

Op een mooie dag in oktober 2016 nemen ze hun lot in handen. Ze besluiten het parcours te halen, alles voor iedereen te spelen, dat het nu of nooit is, dat het beter is om met spijt te leven dan met spijt en vooral dat we de ziel en altijd streven om zijn dromen te verwezenlijken.

-> de video is het gevoel dat je hebt als je aan een 100% avontuur begint (bovendien houden we van deze film, dus hier zijn we dan 😅)

 

... de rest van Edmunds 'avonturen worden aangekondigd op onze Instagram-pagina 🎉 Je weet wat je moet doen ... (de pagina die volgt is @ edmunds.be  🌈)

 

door Mr Edmond 🦜


laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.

Ga naar binnen!