# 3 Waarom verkopen?

januari 03, 2020

#3 Pourquoi des soldes?

Laten we u allereerst een gelukkig nieuwjaar 2020 wensen vol verrassingen en projecten. We zijn er zeker van dat uw vlinderdas effect moet hebben gehad tijdens de eindejaarsfeesten 🎉 En wie einde van het jaar zegt, zegt terugkeer van de verkoopperiode ...

De verkoop is dus een heel netelig onderwerp in onze kleine gemeenschap. We verwerpen inderdaad dit symbolische fenomeen van snelle mode, dat erin bestaat de resterende voorraden met korting op grote schaal te produceren en te liquideren.

Bij Edmunds proberen we jaar na jaar onze productie zo goed mogelijk te beheren, waardoor we tijdens de verkoopperiode onze voorraad niet hoeven te liquideren. Dit jaar is echter een beetje anders.

2019 was inderdaad een moeilijk jaar om te beheren, omdat het Edmunds-team werd opgeëist om de productie van kostuums voor de schaatsshow "Holiday On Ice" te beheren (we zullen je in een volgend artikel over dit avontuur vertellen)😱). Gezien de voorraad die we nog hebben, organiseren we uitzonderlijk de verkoop tijdens de maand januari.

Dus je doet het goed, als je nog twijfelt om je oude stropdas te degraderen voor een super trendy, leuk en kleurrijk accessoire: dit is het moment, dit is het moment!

Hier is een kleine gids om uw weg te vinden:

 

 

🤵🏼👰🏼 Je maatje gaat deze zomer trouwen en jij wilt de show stelen !? Deze knopen zijn voor jou gemaakt!

🙈 Staat uw 20-jarige riem op het punt te vallen en geeft u om uw waardigheid? Deze bretels wachten op jou!

🎁 Is je broer in januari geboren en heb je de kans om hem elk jaar een bijzonder cadeau te geven? Deze knoop is er voor jou!

🤓 Ben jij het GIGA-georganiseerde type en denk je al aan je Valentijnsdag- (of Vaderdag) -geschenken? Deze knopen zijn er voor jou!

✌🏼 Ben je gewoon een gedurfde man die elke dag stijlvol wil zijn? Naast ons respect, deze knopen zijn er voor jou!

🎀 Ben jij degene die niet van codes en routine houdt? We hebben ook aan jou gedacht! 


laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.

Ga naar binnen!