# 5 De smaken en de kleuren, daarover valt niet te praten

januari 22, 2020

#5 Les goûts et les couleurs, ça ne se discute pas

Beste Edmundist,

Omdat de winter saai en sneeuwloos belooft te worden; we willen van start gaan en nadenken over de lente en het mooiste seizoen van het jaar: de zomer natuurlijk 😎!

Zoals velen van jullie ons de vraag stellen: vandaag debatteren we over het thema kleuren en patronen.

Let op: geen argumenten; smaken en kleuren die niet bespreekbaar zijn 😅

Kleur zijkant 🌈

De kleuren die we deze zomer zullen onthouden, zijn in de eerste plaats een variatie in turquoise tinten, van de helderste tot de helderste. We associëren deze tinten met een zandkleurenpalet; die het mogelijk maakt om de heldere blues te temperen.

Elektrisch blauw qhij was al aanwezig afgelopen zomer wordt bevestigd; maar verandert geleidelijk in Majorelle Blue en nodigt ons uit om te reizen; in de schaduw van een arabeske tuin. We combineren het met complementaire tonen zoals oker of Oranje rood.

Dit jaar staan ​​de paarse tinten in de schijnwerpers, variërend van Purper in tonen aubergine. Omdat paars beslist niet de lievelingskleur van onze mannen is, raden we aan om het met kleine accenten te combineren met een palet aan tonen lichtroze.

Patroonzijde 🐆🌸🌿

Bloemen zijn altijd in orde; we houden van het aquareleffect van handgeschilderde bloemen, de georganiseerde wanorde van een boeket wilde bloemen💐.

Dieren zijn altijd in orde; de luipaard🐆 voor degenen in wie de wilde wereld slaapt; kreeften? zullen terugkomen voor de meest ondeugende. 

Wat is er nieuw in dit alles? Bij Edmunds betrekken we je graag; dus elke vrijdag vind je op onze Instagram-pagina twee verschillende redenen waarvoor je de kans krijgt om te stemmen! De ontwerpen met de meeste stemmen worden geproduceerd; daarom bieden we je de mogelijkheid om direct deel te nemen aan de creatie en ontwikkeling van je favoriete merk! Maar niet alleen…. Sinds dit jaar doet Edmunds iets meer voor de planeet 🌍; geen onnodige voorraden meer waarvan we niet weten wat we ermee moeten doen… Dit systeem zal ons geleidelijk toelaten om voorraden beter te beheren; we zullen hetzelfde principe toepassen op de productie van boksers, waar velen van jullie ongeduldig op wachten 😱 !

Tot zover voor vandaag 


laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.

Ga naar binnen!