# 4 Goede voornemens

januari 10, 2020

#4 Bonnes résolutions

Beste Edmunds'Addict!

Sinds januari rijmt op nieuwjaar (het is tijd om een ​​nieuwe rijmmap te kopen) ... Het wordt de hoogste tijd dat we de balans opmaken van wat er is gedaan en wat er nog moet gebeuren ...💥

2019 was een jaar vol wendingen en uitdagingen om te overwinnen. Inderdaad, je favoriete team is de uitdaging aangegaan om in niet minder dan 6 maanden toezicht te houden op het maken van + - 300 kostuums voor de show "Holiday On Ice"❄️⛸. 

Een rijke en intense ervaring, die een reorganisatie van onze dagelijkse leiding vereiste. Dit betrof met name de lancering van een nieuwe site en het zoeken naar een partner om bestellingen te versturen.

Maar wie nieuwjaar zegt, zegt "goede voornemens"; Het is daarom de hoogste tijd dat we u informeren over onze toezeggingen voor 2020 🎉

2020 zal in het teken staan ​​van groen (onze favoriete kleur voor het geval je het nog niet opgemerkt hebt🦜) want als het onderwerp ecologie, ecologisch verantwoord, afval, ons altijd heeft geïnteresseerd; in 2020 zetten we ons in om deze concepten onder de aandacht te brengen en er concreter aan te werken.

Daarom verbinden we ons ertoe:

We verbinden onsOnze verpakkingen📦

herzie onze verpakkingen om onnodige verpakkingen zoveel mogelijk te verminderen.

Onze stoffen✂️

Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de gebruikte grondstoffen; niet alleen vanuit het oogpunt van het materiaal zelf, maar we zetten ons ook in om de productieverliezen zo laag mogelijk te houden. Je zal vinden hier pouches packs die volledig zijn gemaakt van restanten van de stoffen die worden gebruikt voor het maken van de vlinderdassen.

De blog📝

Omdat velen van jullie meer over ons willen weten, zetten we ons in om in 2020 een up-to-date blog bij te houden om onze visie, onze vreugde, ons verdriet (niet te veel hoop ik) met jullie te delen en zo te kunnen interactie met u om u te laten deelnemen aan de ontwikkeling van ons kleine merk; zeker; Maar tot grootse projecten.

 

🙊 psstt ... .. omdat je dapper geweest en heb gelezen mij tot nu toe, kan ik je een geheim vertellen: we werken momenteel aan een reeks nieuwe producten die zal worden vrijgegeven rond juni ... maar shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh?


laat een reactie achter

Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.

Ga naar binnen!