Hoe draag ik de vlinderdas?

oktober 01, 2019

Comment porter le nœud papillon ?

De vlinderdas duurde een lange tijd om te worden beschouwd als een mode-accessoire in zijn eigen recht, maar sinds het midden van de jaren 2000, de vlinderdas is gegroeid in populariteit. Gedragen door vele personages uit series en films (van James Bond tot Doctor Who om er maar een paar te noemen) is de pap' knoop nu een populair accessoire.Bij Edmunds, maakten we de pap knoop een van onze specialiteiten! Dus hier zijn enkele tips om het op te nemen in uw dagelijkse outfits.


 • Vlinderdas komt niet overeen (of liever, meer) kostuum!

 • De vlinderdas wordt nu terloops gedragen en is niet langer gereserveerd voor speciale gelegenheden. Dus aarzel niet om het offbeatly te dragen, met een vest of jeans en een paar sneakers.Het enige wat je moet respecteren is om het altijd te dragen met een shirt.. De rest kan zich aanpassen aan uw wensen en stijl. De pap' knoop is een veel veelzijdiger accessoire dan we denken!

 • Wees niet bang voor combinaties van kleur en patronen

 • Als een marine of bruine gewone vlinderdas is de veiligste en gemakkelijkste optie om te passen, gekleurde of patroon vlinderdassen zijn een groot aantal opties die een schande zou zijn om weg te laten!

  Deze zomer, bijvoorbeeld, rood zal bijzonder modieus zijn.De mogelijkheid om te experimenteren met knopen van deze kleur

 • Vooral... Slag!

 • De vlinderdas kan worden aangepast aan elke stijl en omstandigheden:je hoeft alleen maar aan de slag te durven! Van de eenvoudigste tot de meest offbeat, de sleutel is om de stijl van pap 'knoop die bij u past te vinden en dat zal een originele touch toe te voegen aan uw outfits.Het is gemakkelijk voor Edmunds dankzij ons brede assortiment.

  Om het te proberen is om het te nemen.


  laat een reactie achter

  Reacties worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.

  Ga naar binnen!