Mijn huwelijk met Edmunds

U gaat binnenkort trouwen en u wilt graag gepersonaliseerde en gewaagde accessoires voor de D-Day ? Heeft u een specifiek project dat u wilt realiseren ? Edmunds zorgt voor alles !

Of het nu gaat om een vlinderdasje dat bij uw kostuum past, bijpassende knoopjes voor de hele suite of accessoires voor de kleine erebroers en -meisjes, wij zorgen voor het vervullen van al uw wensen voor uw trouwkleding. 

We luisteren naar uw wensen en ideeën, en zorgen voor het zoeken van stoffen, en we maken aangepaste ontwerpen om aan uw verwachtingen te voldoen,... We blijven in contact met u gedurende het creatief proces en, zodra alle elementen gevalideerd zijn, zorgen we voor het begin van de productie van het afgewerkte product in ons atelier. 

Laat u begeleiden door onze ervaring in het huwelijk en het creëren van gepersonaliseerde accessoires. Wanneer u met Edmunds wilt meewerken, bent u verzekerd van een 100% uniek product en imago om u zo goed mogelijk te begeleiden op deze speciale dag.

Heeft u vragen? Het lezen van dit artikel kan u verlichten ! Neem anders gerust contact met ons op voor meer informatie.