• Onze kantoren zijn geopend !
  Onze kantoren zijn geopend !

  Mr. Edmond heet u welkom...

  Lees meer
 • Uw huwelijk organiseren
  Uw huwelijk organiseren

  Het organiseren van een huwelijk is vaak synoniem voor veel stress, zodat alles goed gaat op D-Day! Edmunds geeft u de mogelijkheid om alle "accessoires" van de bruidegom en de suite te delegeren, terwijl u van een service op maat en kwaliteit profiteert. Strikjes voor jong en oud, dassen,... Wij zorgen voor alles, van het creatieve gedeelte tot de productie! 

  Lees meer
 • Edmunds dans le Pulse - L’Echo
  Edmunds dans le Pulse - L’Echo

  La société bruxelloise Edmunds crée, produit, distribue et vend des noeuds papillon de toutes tailles, matières et couleurs. Ce qui a commencé en 2014 comme un hobby est aujourd’hui une entreprise en pleine croissance. Rencontre avec deux entrepreneurs passionnés.

  Lees meer
 • Edmunds in de GQ
  Edmunds in de GQ

  GQ British

  Junie 2017

  Lees meer
 • Schouderbanden, nieuwe mode accessoire
  Schouderbanden, nieuwe mode accessoire

  Schouderbanden zijn de laatste jaren veel populairder geworden en zijn nu echte modeverschijnselen geworden. Ver weg van het beeld van de zakenman een beetje (te) streng of de jurk van de jaren 1920, is de band opnieuw uitgevonden om uit opa's kast te komen en een geheel nieuw publiek te bereiken! Boheems, stedelijk, rock stijl... de band past zich aan al uw wensen en uw stijl aan om een echt pluspunt te geven aan uw outfits, of ze nu casual...

  Lees meer
Showing 1 to 5 of 7 (2 Pages)