Levering en terugzending

Voor bestellingen vanuit België zijn de leveringen vrij snel (2-3 werkdagen). Wat betreft de rendementen, geen zorgen! Je hebt 14 dagen om van gedachten te veranderen. Edmunds levert ook over de hele wereld, over de hele planeet en zelfs in het interstellaire systeem. Voor een paar extra afleverkosten!  Bekijk hieronder de verschillende tarieven per gebied om uw bestelling in alle rust te plaatsen.
Het Edmunds team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw pakketten zo snel mogelijk ontvangen. We zijn echter ook afhankelijk van bpost. Als er een probleem of een vertraging is, schrijf ons dan hier. We zullen zo snel mogelijk reageren.

1. BELGIC, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland:

Veilige levering via bpost tegen de prijs van helemaal niets in België, Frankrijk, Duitsland vanaf 50 euro aankoop. Anders is het een kleine 5 🙃

2. EU en VS

Veilige levering 15: Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland. Gratis verzending vanaf €75.

3. Rest van de wereld

Veilige levering 25

Voor niet-EU-landen blijven de extra belastingen die op de douane kunnen worden toegepast, op uw kosten.

BEURZEN - RENDEMENT

Je hebteen van de14 dagen om uw aankopen aan ons terug te sturen (op uw kosten) als ze niet geschikt zijn voor u. Schrijf ons hier als u vragen heeft over uw terugkeer. Zodra u uw pakket in onze kantoren ontvangt, wordt u direct terugbetaald op de bankrekening die wordt gebruikt voor betaling (maximaal 10 werkdagen). Artikelen moeten aan ons worden geretourneerd in hun verpakking en in hun oorspronkelijke staat.

Edmunds SPRL, Vilvorde Causeway 90, 1120 Brussel.

Ga naar binnen!